ДИЗАЈН

Креативност значи на најдобар начин да се пренесе промотивната идеја, укажувајќи им на купувачите како производот/услугата ќе ги задоволи нивните потреби и желби или ќе им овозможи да ги решат нивните проблеми. Во комуникацискиот процес, креативноста е важна при изготвување на содржината на пораката и обликот и дизајнот на презентирање на пораката. NETPROMO нуди : […]

E-MAIL МАРКЕТИНГ

E-mail маркетингот е најдобар начин да за краток период ја зголемите продажбата на вашиот производ или услуга! Со него добивате: • Директна и брза комуникација • Ниска цена • Мерливи резултати • Брзо враќање на инвестираните средства во маркетинг Промотивните пораки се едни од најекономичните начини за секој бизнис да се поврзе со корисниците. Истражувањата […]

ПРОМОЦИЈА

Огласувањето преку повеќе маркетинг канали резултира со зголемен сообраќај на сајтовите на огласувачите. NETPROMO нуди микс на услуги за планирање и спроведување на маркетинг комуникациски кампањи преку користење на on-line алатки. NET PROMO е идеален медиум за промоција на производ, услуга, бренд, компанија … Ги информира купувачите за постоење на производот, можностите и условите за […]

ПОЗИЦИОНИРАЊЕ

NET PROMO е агенција за интегрирани дигитални маркетинг комуникации. Примарно нуди дигитална огласувачката платформа преку која ги позиционира компаниите во првите топ резултати при пребарување на Google, и на ефикасен начин ги претставува до купувачите, или потенцијални клиенти кои ги бараат тие производи и услуги на Интернет. Услугите и производите на агенцијата се наменети за […]