NETPROMO.MK е агенција за интегрирани маркетинг комуникации. Примарно услугите и производите на агенцијата се наменети за градење на комуникациска стратегија за клиентите на интернет, но отсега

Нетпромо Инфо во Градскиот трговски центар Ви нуди атрактивни и доминантни позиции (локации) за рекламирање на Вашиот бренд, компанија или производ : Во срцето на градот Скопје,  Градскиот трговски центар претставува најатрактивен и мултифункционален центар  на Балканот.

 Градскиот трговски центар интегрира повеќе човекови активности.

* Приземјето на Г.Т.Ц претставува трансверзала која ги поврзува центарот на Скопје со останатите делови од градот, каде што дневно поминуваат над 50  илјади луѓе. 

 Ги поврзува од една страна Камениот мост и плоштадот  Македонија каде е хотелот Мериот , а од друга страна хотелот Холидеј ин, потоа паркот Жена борец, како и кејот на реката Вардар кој изобилува со прекрасни ресторани и кафулиња.  Околу него се Министерството за надворешни работи, Опера и балет, Собранието, Судот и други поважни државни институции.

Во Градскиот трговски центар има повеќе од 500-тини дуќани, кафулиња, ресторани, банки и сл.

* Автобуска станица која го поврзува Градскиот трговски центар со сите делови од градот.

Паркинг простор за повеќе од 400 автомобили, со дневна фрекфенција над 2 илјади автомобили.

• Планирање и спроведување на маркетинг комуникациски

кампањи со користење медиуми на надворешно рекламирање во рамките на трговскиот центар

• Медиумите за надворешно рекламирање имаат за цел да го унапредат пласманот и да ја поттикнат потрошувачката на производии услуги, преку:

• Информирање купувачите за постоење на производот, можности и услови за негова набавка

• Директно влијаат врз психологијата на купувачите иницирајќи нови мотиви, желби, ставовии уверувања

• Побудуваат интерес за новиот промотивен производ

• Иницираат купување