Netpromo услуги:

NETPROMO нуди микс на услуги за планирање и спроведување на маркетинг комуникациски кампањи преку користење на on-line алатки.

ДИЗАЈН

Креативност значи на најдобар начин да се пренесе промотивната идеја, укажувајќи им на купувачите како производот/услугата ќе ги задоволи нивните потреби и желби или ќе им овозможи да ги решат нивните проблеми. Во комуникацискиот процес, креативноста е важна при изготвување на содржината на пораката и обликот и дизајнот на презентирање на пораката. NETPROMO нуди : […]

E-MAIL МАРКЕТИНГ

E-mail маркетингот е најдобар начин да за краток период ја зголемите продажбата на вашиот производ или услуга! Со него добивате: • Директна и брза комуникација • Ниска цена • Мерливи резултати • Брзо враќање на инвестираните средства во маркетинг Промотивните пораки се едни од најекономичните начини за секој бизнис да се поврзе со корисниците. Истражувањата […]

ПРОМОЦИЈА

Огласувањето преку повеќе маркетинг канали резултира со зголемен сообраќај на сајтовите на огласувачите. NETPROMO нуди микс на услуги за планирање и спроведување на маркетинг комуникациски кампањи преку користење на on-line алатки. NET PROMO е идеален медиум за промоција на производ, услуга, бренд, компанија … Ги информира купувачите за постоење на производот, можностите и условите за […]

ПОЗИЦИОНИРАЊЕ

NET PROMO е агенција за интегрирани дигитални маркетинг комуникации. Примарно нуди дигитална огласувачката платформа преку која ги позиционира компаниите во првите топ резултати при пребарување на Google, и на ефикасен начин ги претставува до купувачите, или потенцијални клиенти кои ги бараат тие производи и услуги на Интернет. Услугите и производите на агенцијата се наменети за […]

Реклама во ГТЦ

БИДЕТЕ ПРИВИЛИГИРАНИ, РЕКЛАМИРАЈТЕ СЕ ВО ГРАДСКИ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР - Скопје, ДОЗВОЛЕТЕ  ВАШАТА РЕКЛАМА ДА БИДЕ НАЈБЛИСКУ ДО ПОТРОШУВАЧИТЕ!

Видливи реклами за секого!

Рекламен простор на надворешниот и пристапниот дел од ГТЦ

September 26,2021

Луѓето кои се под стрес, луѓе кои не применуваат здрава исхрана се поподлежни на настинки или грип. Стресот, не доволно спиење

September 26,2021

Многумина од нас се чуствуваме како да лебдиме во животот, работиме напорно, но чуството дека ништо не правиме, не не напушта.

September 26,2021

1. Живејте среќен зивот со правење план за својата среќа. Никој од нас не би почнал да прави торта, без рецепт, никој не би тргнал на непознато место,