КАБЕЛСКИ ОПЕРАТОР

Тотал-ТВГрад: Скопје Адреса: Булевар Вмро бр.3 Тел. број: +389 2 30 63 000 e-mail: contact@totaltv.mk web-site: Тотал ТВ Надобриот избор на TV канали со кристално јасна слика директно преку сателит.+35 PINK КАНАЛИ НА TOTAL TVСо задоволство ве информираме дека од 15.01. понудата на Total TV ќе бидат збогатена со Pink пакет со дури 35 Pink […]

Read more