ЛАПЛАСТ – ПЕРГОЛИ

Лапласт-МКонтакт: Тел. број1: +389 2 3097 007 Тел. број2: +389 70 291 007 e-mail: info@laplast-m.com.mk web-site: Лапласт-М Град: Скопје Адреса: Ул. Момин Поток б.б Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари […]

Read more

ЛАПЛАСТ – ТЕНДА

Лапласт-МКонтакт: Тел. број1: +389 2 3097 007 Тел. број2: +389 70 291 007 e-mail: info@laplast-m.com.mk web-site: Лапласт-М Град: Скопје Адреса: Ул. Момин Поток б.б Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари […]

Read more

ЛАПЛАСТ – АВТО НАСТРЕШНИЦИ

Лапласт-МГрад: Скопје Адреса: Ул. Момин Поток б.б Тел. број1: +389 2 3097 007 Тел. број2: +389 70 291 007 e-mail: info@laplast-m.com.mk web-site: Лапласт-М Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со […]

Read more

ТЕНДИ/ПЕРГОЛИ

Лапласт-МКонтакт: Тел. број1: +389 2 3097 007 Тел. број2: +389 70 291 007 e-mail: info@laplast-m.com.mk web-site: Лапласт-М Град: Скопје Адреса: Ул. Момин Поток б.б Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари […]

Read more

ГРАДЕЖНА ФИРМА

Опис ФИРМА ЗА ИЗРАБОТКА НА СТАКЛЕНИ ФАСАДИ, СТРУКТУРАЛНИ, ПОЛУСТРУКТУРАЛНИ, ВЕНТИЛИРАНИ ФАСАДИ, АЛУМИНИУМСКИ ФАСАДНИ КОНСТРУКЦИИ, ЧЕЛИЧНИ КОНСТРУКЦИИ, АВТОМАТСКИ ВРАТИ, СИГУРНОСНИ ВРАТИ, АЛУМИНИУМСКИ ПРОЗОРИ…….. Ние сме фирма која се бави со проектирање и изведба на алyминиумска конструкција, посебно на алуминиумски фасадни конструкции согласно на техничките нормативи пропишани со светските стандарди за овој тип на производи со цел […]

Read more