ЛАПЛАСТ – ПЕРГОЛИ

Лапласт-МКонтакт: Тел. број1: +389 2 3097 007 Тел. број2: +389 70 291 007 e-mail: info@laplast-m.com.mk web-site: Лапласт-М Град: Скопје Адреса: Ул. Момин Поток б.б Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари […]

Read more

ЛАПЛАСТ – ТЕНДА

Лапласт-МКонтакт: Тел. број1: +389 2 3097 007 Тел. број2: +389 70 291 007 e-mail: info@laplast-m.com.mk web-site: Лапласт-М Град: Скопје Адреса: Ул. Момин Поток б.б Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари […]

Read more

ЛАПЛАСТ – АВТО НАСТРЕШНИЦИ

Лапласт-МГрад: Скопје Адреса: Ул. Момин Поток б.б Тел. број1: +389 2 3097 007 Тел. број2: +389 70 291 007 e-mail: info@laplast-m.com.mk web-site: Лапласт-М Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со […]

Read more

ТЕНДИ/ПЕРГОЛИ

Лапласт-МКонтакт: Тел. број1: +389 2 3097 007 Тел. број2: +389 70 291 007 e-mail: info@laplast-m.com.mk web-site: Лапласт-М Град: Скопје Адреса: Ул. Момин Поток б.б Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари […]

Read more

УСЛУЖНА ДЕЈНОСТ

ГЕКО Геко е трговска фирма специјализирана за продажба на материјали, машини и опрема за рекламната индустрија. Основана е во 2002 год. и набрзо станува лидер во дистрибуцијата и снабдувањето со материјали во рекламната индустрија на Македонскиот пазар. Седиштето и магацинот на фирмата е во Скопје. Како главна предност на ГЕКО се пред се квалитетните материјали […]

Read more