МЕБЕЛ

Опис Еден од најголемите производители на мебел во Македонија. Користиме материјали со врвен квалитет и сме целосно посветени на производство на мебел со врвен квалитет и во најнов тренд. JYSK ви нуди секаков вид на мебел за вашиот дом, комоди, маси, трпезариски маси, столици, брачни и детски кревети изработени од врвни материјали. Контакт Град: Скопје […]

Read more