ПРОМЕДИКА ЕСТЕТИК

Медикал Центар Магијата на празниците се чувствува вистински кога се грижиме за своите најблиски! Изберете го совршениот подарок и подарете ваучер од Промедика Естетик! Израдувајте ги вашите најмили со ваучер за третман по избор. Погледнете за повеќе инфо тука! Информирајте се повеќе на следниов линк и закажете третман на 02/3248-464. Промедика Eстетик е современ центар […]

Read more

ПРОМЕДИКА СТОМАТОЛОГИЈА

Промедика ПРОМЕДИКА е долгогодишен ексклузивен партнер на реномирани мултинационални компании од областа на фармацијата, медицината и стоматологијата. ПРОМЕДИКА има специфичен и единствен модел на покривање на крајните корисници низ Македонија. Нашата посветеност и одговорност кон здравјето ја демонстрираме преку следење на здравствената политика во согласност со економските критериуми и постојано сме фокусирани на соодветноста на […]

Read more

ПРОМЕДИКА ОФТАЛМОЛОГ

Медикал Центар Офталмолошкиот или очниот кабинет во рамките на Промедика Медикал Центар располага со прецизна, софистицирана опрема со која нашиот специјалист офталмолог се грижи за Вашите очи преку навремено откривање на проблемот и негово санирање со одредување соодветна терапија или одредување диоптрија за очила и леќи. Во офталмолошката ординација Ви се достапни следните услуги: * […]

Read more

ПРОМЕДИКА СТОМАТОЛОШКА ОПРЕМА

Промедика Асортиманот на производи кои ги нудиме во програмата на Промедика вклучува широка палета на висококвалитетни материјали и опрема за стоматолошки ординации и заботехнички лаборатории од најпознатите светски брендови во оваа област. Сите производи и апарати ги исполнуваат барањата на пазарот за висок квалитет и управување со животна средина и се сертифицирани со меѓународно признаени […]

Read more

ПРОМЕДИКА ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА

Промедика Со цел своите услуги да ги направи подостапни за своите пациенти одделот за физикална медицина и рехабилитација во состав на Промедика Медикал Центар потпиша договор со Фондот за здравствено осигурување на Р. Македонија, дел од своите услуги да ги дава со сини картони или здравствена картичка. Во ординацијата се изведуваат следните прегледи и третмани: […]

Read more