РЕДИЗАЈНИРАЊЕ НА МЕБЕЛ

„Urban Old“, нов живот за стариот мебел За многумина, стариот мебел од домовите или канцелариите често е еднаков на парчиња што го одработиле својот животен век, не се вклопуваат во современите трендови и поради тоа треба да завршат заборавени во магацин, запалени или фрлени како отпад. Меѓутоа две дами, Орхидеја Огњановска и Надица Кипровска, не […]

Read more

РЕДИЗАЈН НА МАСИ И СТОЛЧИЊА

Нов живот за старите маси и столчиња во “Urban Old”За многумина, стариот мебел од домовите или канцелариите често е еднаков на парчиња што го одработиле својот животен век, не се вклопуваат во современите трендови и поради тоа треба да завршат заборавени во магацин, запалени или фрлени како отпад. Меѓутоа две дами, Орхидеја Огњановска и Надица […]

Read more

РЕДИЗАЈ НА МЕБЕЛ ОД ДРВО

РЕДИЗАЈ НА МЕБЕЛ ОД ДРВО Нов живот за дрвениот мебел во “Urban Old”За многумина, стариот мебел од домовите или канцелариите често е еднаков на парчиња што го одработиле својот животен век, не се вклопуваат во современите трендови и поради тоа треба да завршат заборавени во магацин, запалени или фрлени како отпад. Меѓутоа две дами, Орхидеја […]

Read more

ДУШЕЦИ

Пер Дормире Создадена во 1971 година, од креативноста и вештината на занаетчиското семејство Caso, Materassificio Montalese расте со текот на годините остварувајќи претприемачки успех. Непроценливото наследство на занаетчиски вештини, техничко знаење и технологија, кое било предавано од генерација на генерација, е постојано збогатувано со нови и оригинални содржини, за да се постигне нивото на квалитет […]

Read more

ДУШЕЦИ

Магнифлекс Со гордост можеме да кажеме дека до сега, над 35 милиони луѓе во светот, го избраа Magniflex за свој душек. Целиот производствен процес на Magniflex е еко- пријателски и во хармонија со природата. Нашата компанија е една од ретките која се грижи и за начинот на кој производите се транспортираат и за тоа, секој […]

Read more

МЕБЕЛ

Опис Еден од најголемите производители на мебел во Македонија. Користиме материјали со врвен квалитет и сме целосно посветени на производство на мебел со врвен квалитет и во најнов тренд. JYSK ви нуди секаков вид на мебел за вашиот дом, комоди, маси, трпезариски маси, столици, брачни и детски кревети изработени од врвни материјали. Контакт Град: Скопје […]

Read more