ВЕТEРИНАРНА ОПРЕМА

Хипотоми

Град: Скопје
Адреса: бул. Партизански Одреди бр. 47, Кат:приземје
Тел. број: 071 – 328 – 036
e-mail: kaan@hipotomi.eu, info@hipotomi.eu
web-site: Хипотоми
Нашата компанија ги започна своите активности со производство на нерѓосувачки челик во 1977 година, а во краток периот почна да произведува нерѓосувачки челик за индустриска кујнска опрема и за болничка опрема и мебел во фабриката од 10.000 m2 фабрика во Измир/Турција. Исто така нашата компанија има изложбен салон во Казакстан, Белорусија и Македонија. Според тоа нашата компанија има активности и во соседството. Како компанија, Hipotomi ги започна своите активности со концептот на чесна, квалитеткна и принципиелна компанија и го обезбеди своето место во здравствениот сектор со сигурни организации што ги реализираше во рамките на одговорниот регион со сериозни и брзи чекори од нејзиното основање. Задоволството на клиентот и квалитетот се секогаш пред се во нашата компанија..

Контакт

Град: Скопје Адреса: бул. Партизански Одреди бр. 47, Кат:приземје
Тел. број: 075/210-460
e-mail: kaan@hipotomi.eu, info@hipotomi.eu web-site: Хипотоми