ЕУРОФАРМ ICE POWER

Еурофарм – Icepower

Брзо и ефикасно ослободување на болката при:
○ Спортски повреди
○ Ишијас
○ Лумбаго
○ Спондилоза
○ Артритис
○ Остеоартрит
Како и за болки и повреди при:
○ Физички напор
○ Спорт
○ Истегнувања
○ Исчашувања
○ Реума
○ Реуматоиден артрит
○ Болки во зглобовите
Повеќе информации на следниот линк.

Контакт

Град: Скопје Адреса: Ул. Антон Попов бр. 5
Тел. број: 02 321 27 00
e-mail: eurofarm@eurofarm.com.mk
web-site: Еурофарм - Icepower