ЕУРОФАРМ ИСОМАР

ИСОМАР – Најчиста морска вода од Медитеранот

Од 1986 година тим на искусни фамацевти, хемичари и козметолози создаваат висококвалитетни и иновативни производи, комбинирајќи го најчистото, најбогатото и најдоброто од природата на 16 различни палети на производи.
Водена од грижата за здравјето, професионализмот и иновативноста, примарна цел на компанијата се задоволните клиенти и здравите пациенти насекаде низ светот.
Широкиот спектар на производи овозможува делотворна заштита на настинки, инфекции, воспаленија, респираторни алергии, синуситис, ринитис, иритации, пешење и чешање на очите, кои се јавуваат како резултат на штетното влијание на бројните алергии, патогени, вируси, бактерии, прашина, чад, полен и сл.
За повеќе информации во врска со производите кликнете тука.

Контакт

Град: Скопје
Адреса: ул. Антон Панов бр. 5
Тел. број1: +389 2 321 27 00
Е-маил: eurofarm@eurofarm.com.mk
Веб страна: Еурофарм - Исомер