СЕРВИС ЗА ЧИСТЕЊЕ

Бел Лотос 1509

бел лотос 1509 е фирма за професионлно чистење на станбени и деловни простории со професионални машини како и рачно чистење од тим. кој чесно и посветено си ја врши својата работа.нашиот тим е високо стручен во работа на висина, чистење на тешко достапни површини, одрзување на деловни објекти, магацини , како и подови , мермер, рачно и машинско чистење на теписи на лице место.Дозволете ни да ви обезбедиме чист простор и здрава околина во вашето секојдневи

Контакт

Град: Скопје


Адреса: ул. Коста Кирков бр. 5 Локал 1


Тел. број1: 072 305 116


Tagged on: