jokisl11

ГРЕЕЊЕ – ЈОКИ

Опис

ЈОКИ - компанија која е лидер во областа на греење, климатизација, соларни системи, постои од 1999 година и своето искуство го преточи во имплементација на најмодерни системи од последата генерација на производи од светскиот пазар.

Во својата понуда има:

- опрема за централно греење
- котли на цврсто гориво
- гусени котли на гас
- котел на пелети
- котли за горилници на течно гориво и гас
- панелни радијатори
- алуминиумски радијатори
СОЛАРНИ СИСТЕМИ ОД НАЈНОВА ГЕНЕРАЦИЈА

МОДЕЛИ И ДИМЕНЗИОНИРАЊЕ СПОРЕД ВАШИТЕ ПОТРЕБИ

- соларни панели
- изменувачи на топлина
- регулатори на температура
- комбинирани бојлери со два изменувачи
- комплет додатни производи...
ВОДОВОД И КЛИМАТИЗАЦИЈА

- климатизери
- климатизери со инвертер
- цевки и црева за водовод
- спојна арматура
- циркулациони пумпи
- димоводни цевки
- додатна опрема...
Имаме комплетна понуда на сите потребни додадтни елементи за поставување на било кој тип греење како и соларни системи.

Располагаме со значаен лагер на сите производи со што гарантираме експедитивност во испораката и работењето.

Контакт

Град: Скопје
Адреса: 36 бр.2А - Илинден


Тел. број 1: 02 2581 - 800
Тел. број 2: 2 2550 - 118

e-mail: jokidooel@yahoo.com
web-site: Јоки