РИБЕН РЕСТОРАН

Неодоливо ПОСНО мени за сечиј вкус


Шпагети со лосос + вино = 500 ден
Шпагети со морски плодови + вино = 450 ден
Шпагети со ракчиња + вино = 550 ден
Шпагети со лосос = 300 ден
Шпагети со ракчиња = 350 ден
Шпагети со морски плодови = 250 денРижито со сипа = 350 ден
Рижото со морски плодови = 500 ден
Рижото со ракчиња = 300 ден
Рижото со морски плодови + вино = 550 ден
Рижото со зеленчук = 200 ден


Лигњи 1 порција + вино = 550 ден
Лигњи 2 порции + вино = 900 денПастрмка 1кг + вино = 600денКрап кременадла 1кг + вино = 880 денОслич 1кг + вино = 450 денСкуша 1кг + вино = 500 денШкрапина 1кг + вино = 800денОктопод крак + вино = 650 денШколки на бузера + вино = 600 ден

Наша препорака

Во рибниот ресторан Кај Бабе секогаш ќе можете да ја вкусите најздравата и највкусната рибја чорба која е подготвена од 3 видови на риба и е без глутен. Здрав оброк кој ќе ви обезбеди енергија и сила во текот на денот.

Кај Бабе

Град: Скопје
Адреса: ул. Никола Русински 1-5/7 ТЦ. Лептокарија - Карпош
Тел. број: +389 78 814 816
e-mail: ribna.gostilnica@gmail.com

Во автентична атмосфера на мирно и опуштено место во т.ц. Лептокарија ,повелете и вкусете ги најдобрите специјалитети од риба. За љубителите на рибни специјалитети секојдневно приготвуваме свежа риба и вкусни морски специјалитети по најдобри цени во градот. Нашите специјалитети од риба погледнете ги во нашето МЕНИ Вкусете ги најдобрите специјалитети од риба…. ЦИПУРА (ОРАДА) ЛАВРАК (БРАНЦИН) ЛОСОС СВЕЖА МОРСКА ДИВА РИБА (ПО НАРАЧКА) ИГЊИ (СКАРА) ЛИГЊИ (ПОХОВАНИ) ШКОЛКИ БУЗАРИ ОКТОПОД КРАК (ПОРЦИЈА)… РАКЧИЊА РАКЧИЊА (БУЗАРА) ОСЛИЧ ОСЛИЧ ФИЛЕТА СКУША ГИРИЦИ РИЖОТО СО СИПА… РИЖОТО СО МОРСКИ ПЛОДОВИ… РИЖОТО СО ЗЕЛЕНЧУК… ШПАГЕТИ СО ЛОСОС… ШПАГЕТИ СО МОРСКИ ПЛОДОВИ…

Контакт

Град: Скопје
Адреса: ул. Никола Русински 1-5/7 ТЦ. Лептокарија – Карпош


Тел. број: +389 78 814 816


e-mail: ribna.gostilnica@gmail.com

Tagged on: