СЛАТКАРНИЦА

Долче Ла Тераца

Град: Скопје
Адреса: Ул. 11 Октомври
Тел. број: +389 02 311 3380
e-mail: laterrazzaskopje@gmail.com

Повелете и вкусете ги најдобрите слатки задоволства само во Dolce La Terrazza. Најдоброто од Италија само во Dolce La Terrazza .....Prodotti Stella е највкусниот италијански сладолед кој е приготвен од свежо овошје и без додатоци на конзерванси, бои и сл. Ви нудиме одличен избор на торти од лиснато тесто, овошни, бадем, Амерена со два вида крем, Крушка која е составена од чоколадо каравела (термостабилно чоколадо) која дава посебен вкус и се служи и топла и ладна и уште многу други слатки подготвени од врвни слаткари. Торти за родендени, свадби и секаков вид на прослави по Ваша желба. Сите торти и колачи се приготвени со специјално одбрани состојки, природни состојки и свежо овошје од нашите врвни слаткари. Ви нудиме бисквит колачи, нескафе колачи, профитероли, овошни кростати, тоскански колачи (бадем, анасон), вафли, кроасани ..... Dolce La Terrazza ќе ги задоволи сите Ваши желби за слатките задоволства!

Контакт

Град: Скопје
Адреса: Ул. 11 Октомври


Тел. број: +389 02 311 3380


e-mail: laterrazzaskopje@gmail.com