ТЕНДИ/ПЕРГОЛИ

Лапласт-М

Контакт:
Тел. број1: +389 2 3097 007
Тел. број2: +389 70 291 007
e-mail: info@laplast-m.com.mk
web-site: Лапласт-М
Град: Скопје
Адреса: Ул. Момин Поток б.б
Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се побогатата понуда на разновидни и пред се квалитетни производи за заштита од сонце. Сопствениците Ангеле и Мики Илиевски и вработените во Лапласт-М целосно се посветени на исполнувањето на очекувањата и барањата на своите клиенти. Оваа интенција вработените ја остваруваат со развој и унапредување на производите, користење современи материјали за производство, брза монтажа и навремено сервисирање на производите, како и со одржување на ефективен систем за унапредување на квалитетот заснован на ISO 9001 стандардот, и системот за управување со заштита на животната средина(EMS согласно барањата на ISO 14001 стандардот). Конкуренцијата во оваа дејност за Лапласт-М е поттик за иновации, за усовршување на производството, за подобрување на квалитетот и услугите и се разбира за постигнување на конкурентни цени. Плановите за во иднина се амбициозни. Лапласт-М ќе продолжи со усовршување и изработка на нови модели на тенди и чадори, како и на метални конструкции. Ќе се работи на обновување на машинскиот парк и на подобрување на условите за работа, со цел да се зголеми производството со најнови модели на PVC ролетни, венецијанери и вариолајт завеси, хармоника врати, светлосни реклами, церади за товарни возила и џипови, настрешници, камп опрема, детски базени, џамбо шатори и други производи од пластика. Визијата на раководството на Лапласт-М е да ја одржи и да ја зголемува стекнатата репутација на препознатлива фирма за производство, монтажа и сервисирање на производи за заштита од сонце. Квалитетна изработка на секаков вид на тенди и настрешници, тенди за балкони, тенди за излози, тенди перголи, перголи со електромотор. Монтажа на перголи, монтажа на тенди....

Контакт

Град: Скопје
Адреса: Ул. Момин Поток б.б


Тел. број1: +389 2 3097 007
Тел. број2: +389 70 291 007


e-mail: info@laplast-m.com.mk
web-site: Лапласт-М

Tagged on: