ФАБРИКА КАРПОШ – НОВА ЕКО НАСЕЛБА

Фабрика – Карпош Нова Еко Населба

Тел. број1: +389 2 2032 082
Тел. број2: +389 71 371 795
Факс: +389 2 2031 523
e-mail: info@fabrikakarpos.com.mk
web-site: Фабрика Карпош
fb-page: Фабрика Карпош
Град: Скопје
Адреса: ул. Ацо Шопов 76, 1000
На простор од 150.000 м2 во општина Ѓорче Петров, веднаш наспроти Порта Влае и новиот кружен тек започна да се гради нова населба во Скопје.
Новата населба е лоцирана на само 5 километри од центарот на Скопје кој е поврзан со постоечки и новопредвиден булевар и на само 150 метри од кружниот тек кај Порта Влае. Овој простор има постоечка здравствена, трговска и социјална инфраструктура кој со новопредвидената урбанизација на просторот и многу зеленило, оваа населба ќе биде идеален избор за секое семејство. Исто така во населбата ќе има и голем број на игралишта, трговски центар, деловни објекти, бензиски пумпи, градинка, и многу други содржини.
Населбата се наоѓа и на само 200 метри од реката Лепенец, која претставува главен извор на свеж воздух во Скопје.
Почетокот на изградба на оваа населба е предвиден за месец Мај, а првите станбени комплекси се предвидени да бидат вселиви до крај на 2017 година. Oваа населба единствена од ваков тип која нуди врвен квалитет на живеење и современи услови за секое семејство да сечувствува комотно и пријатно во својот нов дом. За сите подетални информации можете да го контактирате нашиот тим на 071 371 795

Контакт

Град: Скопје
Адреса: ул. Ацо Шопов 76, 1000


Тел. број1: +389 2 2032 082
Тел. број2: +389 71 371 795
Факс: +389 2 2031 523


e-mail: info@fabrikakarpos.com.mk
web-site: Фабрика Карпош
fb-page: Фабрика Карпош

Инфо за проектот

Инвеститор: Фабрика Карпош
Локација: Општина Ѓорче Петров
Површина: 150.000 м²

Tagged on: