ПЕЧАТНИЦА

Бродвеј

Компанијата е основана во 1990 година со скромен почетен капитал. Со својата работа започнува како графичка компанија, со примарна дејност офсет и сито печат. Во 1995 година започнува со катер брендирање, а во 1997 година е набавена првата флексо машина, со што оваа компанија се ориентира кон печатење и изработка на етикети во ролна и табак за сите индустрии. Низ годините се усовршија сите потребни стандарди за печатење на висококвалитетни етикети и хартија за пакување на чај, зрнести и прашкасти производи. Започнувајќи од 2005 година, покрај дизајн, печатење и производство на етикети, активно започна и печатењето и пакувањето на шеќер за угостителство.

Во 2014 година со набавка на 6-то бојна full UV rotary letter press машина за печатење на етикети, го подобруваме квалитетот на производство и го скратуваме времето потребно за изработка. Исто така, набавена е и машина за производство на фискални ролни, со што сега можете да добиете се на едно место.
ВРШИМЕ ПЕЧАТЕЊЕ НА:
ДИЗАЈН НА КАТАЛОЗИ,
ФЛАЕРИ ВО БОЈА,
ИЗРАБОТКА И ПЕЧАТЕЊЕ НА КАТАЛОЗИ,
ПЕЧАТЕЊЕ ВИЗИТ КАРТИ,
ПЕЧАТЕЊЕ ПЕНКАЛА,
ПЕЧАТЕЊЕ ПОСТЕРИ,
ПЕЧАТЕЊЕ БРОШУРИ,
ОФСЕТ ПЕЧАТЕЊЕ,
ИЗРАБОТКА НА ВИЗИТ КАРТИ,
ПЕЧАТЕЊЕ ВО БОЈА,
ДИГИТАЛЕН ТАБАЧЕН ПЕЧАТ,
СИТО ПЕЧАТ,
ПОДГОТОВКА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ,
ПЕЧАТЕЊЕ КАТАЛОЗИ,
ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ,
ГРАФИЧКИ УСЛУГИ,
ПЕЧАТАРСКИ УСЛУГИ....

Контакт

Град: Скопје
Адреса: ул. Андон Дуков бр.4,


Тел. број 1: + 389 2 3224 522
Тел. број 2: + 389 78 306 796


e-mail: contact@broadway.com.mk
web-site: Бродвеј

Tagged on: