vizuslogo

ОПТИКА

Оптика Визус

Дејности со кои се бави фирмата се следните: продажба, монтажа и сервисирање на диоптриски очила; продажба и сервисирање на сончеви очила (и сончеви со диоптрија); продажба на меки и полутврди контактни леќи; продажба на козметски и простетски леќи; меки и полутврди леќи за астигматизам; меки и полутврди леќи за кератоконус; како и сите средства за одржување на меки и полутврди контакни леќи.
Додатоци кои можете да ги најдете кај се: микрофибер крпчиња за чистење на очила, спрејови за чистење очила, футроли за диоптерски и сончеви очила, вештачки солзи, ланчиња традиционални и спортски (за деца и за возрасни), оклудери за затворање на едно око кај дечиња со страбизам, Фреснел-ови призми, редукциона фолија.

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Вршиме полирање и корекција на диоптријата (зголемување или намалување) на полутврди леќи.

Стручен соработник: проф. Д-р Гордана Софрониевска Ивановска.

Контакт

Град: Скопје
Адреса: ул. Македонија 27


Тел. број: +389 2 322 6631

Tagged on: