КАБЕЛСКИ ОПЕРАТОР

Тотал-ТВ

Град: Скопје
Адреса: Булевар Вмро бр.3
Тел. број: +389 2 30 63 000
e-mail: contact@totaltv.mk
web-site: Тотал ТВ

Надобриот избор на TV канали со кристално јасна слика директно преку сателит.

+35 PINK КАНАЛИ НА TOTAL TV

Со задоволство ве информираме дека од 15.01. понудата на Total TV ќе бидат збогатена со Pink пакет со дури 35 Pink канали.

Отсега ќе можете да гледате Pink Thriller, Pink Crime & Mistery, Pink Romance, Pink Scifi & Fantasy, Pink Reality, Pink Premium, Pink Soap, Pink World Cinema, Pink Zabava, Pink Show, Pink Style, Pink Serije и уште многу повеќе канали со разновидни содржини.

Новите канали ви носат возбудлива филмска и сериска програма со теми по ваш избор (мистерија, научна фантастика, романтични приказни ...) а покрај нив ќе можете да ги слушате најновите музички хитови, да ги следите вашите омилени концерти и бројни забавни емисии.

До 31.03. пакетот Pink ќе биде отворен за сите, по што цената ќе изнесува 246 денари.

Постојните Pink канали остануваат во пакети во кои тие се моментално, но исто така ќе бидат дел од пакетот Pink.

Контакт

Град: Скопје Адреса: Булевар Вмро бр.3
Тел. број: +389 2 30 63 000
e-mail: contact@totaltv.mk web-site: Тотал ТВ
Tagged on: