ФРИЗЕРСКО СТУДИО

Тренд АС

Фризерски салон Тренд АС нуди секаков вид на услуги поврзани со убавина и нега на Вашата коса

Контакт

Град: Скопје
Адреса: Ул. Виктор Иго бр. 23


Тел. број 1: 078 700 528
Тел. број 2: 02 2772850

Tagged on: