ДУШЕЦИ

Магнифлекс

Со гордост можеме да кажеме дека до сега, над 35 милиони луѓе во светот, го избраа Magniflex за свој душек.

Целиот производствен процес на Magniflex е еко- пријателски и во хармонија со природата.

Нашата компанија е една од ретките која се грижи и за начинот на кој производите се транспортираат и за тоа, секој душек да стигне во перфектна состојба до клиентот.

Magniflex е застапен во повеќе од 80 земји во светот. Може да го најдете од Фиренца до Њујорк, од Токио до Кипар, во Сингапур, Дубаи, Манила, Киев и каде уште не…

Нашата палета опфаќа душеци, перници, покривачи и разни, уникатни додатоци за здрав и мирен сон.

Контакт

Град: Скопје
Адреса: ул.Наум Наумовски Борче 87


Тел. број: +389 72 308 184
Факс: +389 78 591 500


e-mail: info@magniflex.com.mk
web-site: Магнифлекс