ПОЛИКЛИНИКА

Премиум здравството прерасна на ниво на уметност

Ви ја презентираме новата поликлиника за медицина во Македонија, МEDICA Istanbul Тетово, која е потврден синоним за точна дијагноза и беспрекорна медицинска нега.

Беспрекорно здравје

МEDICA Istanbul е модерен медицински центар на површина од 2000 м. и ги задоволува највисоките светски стандарди за објекти од овој тип. Поликлиниката се состои од 13 сектори во кои на нашите пациенти им нудиме дијагностички постапки и решенија.
Во МEDICA Istanbul Тетово нашите високо квалификуван медицински кадар ќе се погрижи за вашето здравје, чие знаење и врвна експертиза се достапни за вас во секое време.

Дополнителни дијагностички услуги

-Дигитална мамографија
-Дигитален рентген
-Дензитометрија
-Дијагностичка биохемиска лабораторија
-Ендоскопија, колоноскопија
-Контролни прегледи
-Одделот за фармација – фармацевтски консултации и избор на медицински производи препорачани од страна на вашиот лекар, како и многу фармацевтски производи во прилог на терапија, за да се чувствувате подобро!

Препознатлив по брза и прецизна дијагностика

МEDICA Istanbul Тетово е опремена со најмодерен ПЕТ скен апарат и дијагностичка опрема МРИ, кои се од суштинско значење за правилно дијагностицирање и евалуација на ефектите од лекувањето на ракот.
Резултатите од ПЕТ скенот се подготвени и анализирани во соработка со МEDICA во Истанбул, а напредниот уред 1,5 Тесла магнетна резонанца овозможува уште подетално и попрецизно одредување на болестите.

Нашиот тим – секогаш тука за вас

Нашиот тим на експерти ќе се обиде да ги најде најдобрите одговори на вашите прашања во секое време и да ве информира за најактуелните теми во врска со вашето здравје.

Кажете им ЗБОГУМ на „клемпавите“ уши!

Премногу испакнатите, или народно кажано, „клемпави “ уши, се извор на непријатност кај сите засегнати, без разлика на возраста и полот. Овој естетски проблем, преминува и во психолошки бидејќи доведува пред сé, до ниска самодоверба и комплекс од сопствениот изглед.

За среќа, големината и положбата на ушите можат естетски да се коригираат.

Отопластиката, односно естетската корекција на ушите, претставува хируршка интервенција со којашто се коригира положбата, големината и формата на ушните школки.

Доколку и Вие се соочувате со овој проблем, не грижете се, ние сме тука за ви ја вратиме самодовербата.

Во МЕДИКА Истанбул Тетово естетската корекција на уши ја изведуваат врвни специјалисти од областа на пластичната и естетската хирургија кои се тука за да ви овозможат совршен изглед.

Контакт

Град: Тетово
Адреса: бул. „Видое Смилевски Бато“, 1-1/3


Тел. број 1: +389 44 344 414


e-mail: contact@medicaistanbul.mk
web-site: Медика

Tagged on: