МЕБЕЛ

Опис

Еден од најголемите производители на мебел во Македонија. Користиме материјали со врвен квалитет и сме целосно посветени на производство на мебел со врвен квалитет и во најнов тренд. JYSK ви нуди секаков вид на мебел за вашиот дом, комоди, маси, трпезариски маси, столици, брачни и детски кревети изработени од врвни материјали.

Контакт

Град: Скопје
Адреса: Ул. Љубљанска бр.4


Тел. број 1: 02 306 3755


web-site: http://www.jysk.mk/