ОБЛЕКА ЗА МАЖИ – Pierre Cardin

Опис

"Neni company" е фирма во приватна сопственост основана во 1995 год. во Скопје. Главна дејност на фирмата е малопродажба на текстилни производи, претежно од реномирани брендови. Целта на фирмата е максимално да ги задоволи потребите и желбите на своите потрошувачи, пред се со изборот на висококвалитетни производи. Од самото основање па до денес фирмата е во постојан развој, и ако на почетокот беа присутни само неколку брендови, денес портфолиото на брендови кои се продаваат во нашите бутици е: Pierre Cardin, Armani jeans, LAGERFELD, EA7-Emporio Armani, JOOP!, Seidensticker, Eterna, Club of comfort, Croata, Lindenmann, MCNEAL, Antony Morato… Висококвалитетна облека за мажи, жени, елегантни костими, кошули, капути...

Контакт

Град: Скопје
Адреса: Кеј 13 Ноември, кула 3/23 Г.Т.Ц.


Тел. број 1: +389 (0)2 3239 000
Факс: + 389 (0)2 3165 711

Tagged on: