ТАПЕТИ – ДЕКОР И ДОМ

За нас

Декор и Дом е млада и динамична фирма која врши увоз и дистрибуција на тапети и самолепливи фолии. Генерални застапници за Македонија сме за две Германски компании за тапети П+С Интернационал и Новамур. Исто така сме застапници и за Холандска компанија за самолепливи фолии Патификс.
Во нашата понуда на производи освен тапети и самолепливи фолии можете да пронајдете и стикери, 3д панели, корнизи, вештачки камен, фототапети, стиропорни лајсни и др. Сите производи во Декор и Дом се од познати Европски производители, посетете не и ќе се уверите во квалитетот и големиот избор на производи.

Контакт

Град: Куманово
Адреса: Октомвриска револуција бб


Тел. број 1: +389 31 433 633
Тел. број 2: +389 2 277 1078


e-mail: dekoridom@yahoo.com
web-site: http://dekoridom.com/