ОБЛЕКА ЗА ЖЕНИ- ЛИСКА

Опис

Ви нудиме голем избор на ДОЛНА ОБЛЕКА
Долна облека Fashion
Долна облека Selection
Breast Help
Natural
Specials
Classic
Active
Додатоци
БЛУЗИ LISCA
ПРОГРАМА ЗА СПИЕЊЕ
КОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ LISCA
Костими за капење Selection
Костими за капење Fashion
Lisca Kids
ДОЛНА ОБЛЕКА ЗА МАЖИ
ПРОГРАМА ЗА СПИЕЊЕ
КОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ МАЖИ

Контакт

Град: Скопје
Адреса: Сити мол


Тел. број: +389 2 30 96 450


e-mail: liscacitymall@gmail.com
web site: Лиска