ЗА КОРИСНИЦИТЕ
NETPROMO.MK И СКОПСКО ЕХО отсега Ви нудат големи попусти, едноставно и
лесно исечето го Вашиот купон од неделникот Скопско Ехо или пак доколку го немате неделникот покажете од вашиот мобилен телефон дека сте го виделе попустот и одете во шопинг, купете го саканиот
производ и услуга САМО со покажување на купонот. ЗАШТЕДЕТЕ СО НАШИТЕ
КУПОНИ.

ЗА КЛИЕНТИТЕ
ОТСЕГА NETPROMO.MK И СКОПСКО ЕХО СО ОТВОРЕНА ПОНУДА ДО СИТЕ КЛИЕНТИ.
Ексклузивна можност во месец ноември за само 20 евра ќе можете да го
објавите Вашиот купон и уште денес Вашата реклама да ја видат илјадници
купувачи на социјалните мрежи, на www.netpromo.mk и 50.000 купувачи ќе
го добијат Вашиот купон со бесплатниот неделник Скопско ехо и ќе имаат
можност да го купат саканиот производ и услуга директно од Вашата фирма.